Fox

Foxen är en utveckling av den traditionella Foxtroten och blivit allt populärare på dansgolvet.. Den karakteriseras av ett samspel i dansen med variation och anpassning till musiken, danspartnern och den egna förmågan att ha en hög ”mysfaktor”. Den dansas främst till långsammare musik av olika karaktär men också till snabbare låtar som man annars vanligtvis dansar bugg eller foxtrot till

Kurserna passar dig som aldrig dansat foxtrot förut men även dig som är ute och dansar socialt.

Info Kurs & nivå, Fox:

Grundkurs –  Kurs för dig som inte dansat Fox tidigare eller känner att du vill förbättra dina grunder och komma underfund med Foxens glädje. Om du aldrig provat dans förut är du välkommen att börja här. Man kan alltid ändra nivåklass om något är för lätt. Därför föreslår vi även att de som dansat andra stilar förut tar sin första kurstimme här. Om det däremot är tvärtom och har varit lite svårt så kan man gå om kursen för att jobba hårdare på basen av dansen. Fråga gärna kursledarna om råd om ni har frågor.

Fortsättning – För dig som har testat på Fox förut i antingen tävlingsform eller social form och/eller gått minst en grundkurs.

Medel – För dig som har dansat Fox förut i antingen tävlingsform eller social form och/eller gått minst en fortsättningskurs.

Kursledare:

Gunnar & Eva-Lena

Gunnar och Eva-Lena har lång danserfarenhet, dansar själv på offentliga dansställen och har de senaste 10 åren haft kurser i Foxtrott, Fox och Bugg under Dansbandsveckan i Malung bl.a.

”Dans fyller livet med glädje, inspiration och livskraft”

För anmälan:
Klicka här!