Catch-up kurser för vårens missade kurstillfällen i Bugg, Boogie Woogie samt 10-dans

Hej alla kursare i Bugg, Boogie Woogie samt 10-dans från vårterminen,

Vi har tyvärr inte ekonomiska möjligheter att ge några pengar tillbaka så vi erbjuder istället att ni får möjlighet att gå de missade timmarna från i våras.

nu har vi uppdaterat vår anmälningssida med catch-up tillfällen (de gånger som blev inställda i våras) för er som gick vårens kurser i Bugg, Boogie & 10-dans.

Bugg Grundkurs:
Oavsett vilken av våra grundkurser ni gick i våras (söndag, måndag eller torsdag) så finns två olika dagar att välja på Måndag 2 tillfällen a 2h eller Söndag 2 tillfällen a 2h – viktigt att ni anmäler er så vi vet hur många som är intresserade samt att vi får en så jämn fördelning som möjligt på respektive dag.

Bugg Fortsättningkurs:
Oavsett vilken av våra fortsättningskurser ni gick i våras (söndag, måndag eller torsdag) så finns två olika dagar att välja på Måndag 2 tillfällen a 2h eller Söndag 2 tillfällen a 2h – viktigt att ni anmäler er så vi vet hur många som är intresserade samt att vi får en så jämn fördelning som möjligt på respektive dag.
Mer info se vår anmälningssida:

Bugg Medel:
två torsdagar a 2h – viktigt att ni anmäler er så vi vet hur många som är intresserade

10-dans:
Oavsett vilken av nivåerna så erbjuder vi en gemensam catch-up för latin resp standard – 2 dagar per vecka a 1h i 3 veckor – viktigt att ni anmäler er så vi vet hur många som är intresserade

Boogie Woogie
2 tillfällen a 1,5h – en advanced samt en forts./medel – viktigt att ni anmäler er så vi vet hur många som är intresserade

Mer info & anmälan se:

Anmälan Kurser & Träning

Vi kommer i så stor utsträckning som möjligt försöka undvika byten samt.

Ps. Med reservation för eventuella ändringar med kort varsel pga bland annat Covid-19 Ds.

Varmt välkomna … Borås Dansförening

Etiketter:

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *